Iskustvo korištenja NicoZero

Alan iz Edinburgha

iskustvo s NicoZero sprejom Alana iz Edinburgha

Isprobao je mnoge droge u nastojanju da brzo prestane pušiti. Flasteri, sprejevi drugih proizvođača donijeli su privremeni učinak, ali s vremenom se vratila želja za pušenjem cigarete. Spray NicoZero savjetovao je prijatelj, a sam je prestao pušiti s njim. Iz iskustva mogu reći da je lijek učinkovit. Mjesec dana kasnije zaboravio sam na cigarete. Prošle su tri godine, još uvijek ih ne mogu gledati, a miris duhana je odvratan. Pregledao svoju povijest iscjeljenja.

Povijest bolesti i pretraga liječenja

Pušio sam od svoje 13. godine, u početku mi se svidjelo. Tada sam, sazrijevši, počeo primjećivati da sve više pušim u pozadini stresa na poslu i kod kuće. U dobi od 35 godina pojavili su se simptomi koje ne bih želio imati u ovoj dobi: otežano disanje, kašalj ujutro. Nisam se mogao popeti stubama da se ne ugušim. S vremena na vrijeme zaboljela me glava, na poslu sam bila vrlo tupa. Prijatelj je nazvao teretanu, a ja sam se skoro zagrcnuo na traci. Ovo je bila zadnja kap. Također mi je savjetovao NicoZero - odlučio sam probati, iako nisam polagao velike nade.

Shema liječenja

Nije bilo problema s načinom korištenja. Sve je osnovno: škropila sam ga tri puta dnevno nakon jela, kako je napisano u uputama. U prvim danima instinktivno je posegnuo za cigaretama, iako je želja za pušenjem odmah oslabila. S raspršivačem je NicoZero odmah prepolovio broj cigareta. Nisam se naglo predala, kako se kasnije ne bih slomila, postupno sam prešla na zdrav način života.

Rezultati primjene

Tečaj NicoZero izračunava se za mjesec dana. Na kraju mandata nisam se osjećao pušačem. Bio sam ugodno iznenađen - lijek djeluje! Općenito se osjećam zdravije: bolje spavam, zaboravio sam na otežano disanje, izgledam bolje. Ne debljati se, što je tipično. Nisam osjećao povećan apetit. Pročitao sam napomenu lijeku NicoZero - sastav sadrži tvar koja kontrolira žudnju za napadajima. Preporučujem svima koji brinu o svom zdravlju!

Jenniferino iskustvo u Kentuckyju

Jenniferino iskustvo NicoZero spreja iz Kentuckyja

Počeo sam pušiti na sveučilištu, u društvu sa svojim prijateljima. U početku je bilo zabavno, nije mi se baš svidio okus, ali bilo je nečeg romantičnog u samom procesu. Tada je, kao i svi ostali, to jednostavno postala loša navika koja loše utječe na zdravlje. Začuo se jak kašalj, otežano disanje, kratkoća daha se pojavila nakon nekoliko minuta laganog trčanja. Shvatio sam da moram završiti, ali svaki put bio sam frustriran jer sam izdržao tjedan dana bez cigareta.

Kako sam znao za sprej

Moj kolega koji je nedavno sam prestao pušiti, čuvši za moj problem, predložio je isprobavanje spreja NicoZero. Prema njegovim riječima, lako se riješio ovisnosti u samo nekoliko tjedana. Naravno, nisam baš vjerovao njegovim riječima, ali odlučio sam isprobati lijek.

Iskustvo korištenja

Naručio sam proizvod na web stranici, nakon nekoliko dana kurir mi je paket dostavio kući. Proizvod sam koristila prema uputama, škropila sam ga tri puta dnevno i ponekad, za vrijeme jake želje za pušenjem, kada je na poslu bilo stresa. U roku od tri tjedna primijetio sam da gotovo ne želim pušiti, a nakon još tjedan dana uspio sam se potpuno odreći cigareta. Do sada sprej koristim jednom dnevno kako ne bih puhao, ali mislim da ću ga uskoro prestati koristiti.

Mogu preporučiti svima koji poput mene već dulje vrijeme bezuspješno pokušavaju prestati pušiti. Ovisnosti se možete riješiti za samo mjesec dana!