Recenzije o NicoZero

 • Matea
  Pušim od srednje škole. Odlučio sam prestati kad sam se zaposlio u velikoj korporaciji, u kojoj se ne potiče pušenje i sve je u zdravom načinu života. Po savjetu prijatelja kupio sam NicoZero i nisam požalio. U roku od tjedan dana osjetio sam olakšanje.
  NicoZero
 • Sandra
  Cijeli život patila sam od ove ovisnosti. U djetinjstvu je kao pasivni pušač (moj otac pušio) u odrasloj dobi počela pušiti. Odlučio sam promijeniti sve i pobrinuti se za sebe. Nije se oslanjala na svoju snagu volje. Pročitao sam pohvale i nisam štedio novac za nikozero. Nisam znala da je tako lako prestati pušiti.
  NicoZero
 • Marko
  Zadatak prestanka pušenja stajao je uspravno kad smo supruga i ja odlučili imati dijete. Moja supruga je hiperodgovorna: priprema za trudnoću, čišćenje organizma, vitamini - to je sve. Kupio sam NicoZero, bez žaljenja, sve je prošlo bez problema. Mjesec dana kasnije dao je otkaz. Prošla je godina, let je normalan, a o duhanu ne razmišljam.
  NicoZero
 • Damir
  Nisam mislila da su sprejevi toliko učinkoviti. Nekoliko puta sam pokušao prestati pušiti. Skoro sam uspio, ali u teškom sam trenutku bio frustriran. Kupio sam nicozero i koristio ga kao potporu: stalno sam smanjivao broj cigareta dok nisam potpuno prestao.
  NicoZero
 • Marina
  Kupila sam NicoZero za svog supruga, kašalj njegovog pušača izludio je cijelu obitelj. U početku sam protestirao, a onda sam odlučio pokušati. Bili smo ugodno iznenađeni da mjesec dana kasnije on, koji je pušio 23 godine, nije mogao gledati cigarete!
  NicoZero
Korisnička ocijena NicoZero
4.4
16