Upute za korištenje NicoZero

NicoZero upute za uporabu

kako koristiti NicoZero za prestanak pušenja

Sprej treba koristiti najmanje tri puta dnevno nakon jela, kao i u slučajevima kada je teško podnijeti potrebu za pušenjem cigarete. Tijek liječenja je 1 mjesec. Od prvih recepcija osjeća se terapeutski učinak: smanjuje se fizička potreba za cigaretama. Želja za pušenjem smanjuje se svakim danom. Nakon završetka tečaja možete zaboraviti na ovisnost o nikotinu.

Kako koristiti NicoZero ako želite brzo prestati pušiti? Prinesite bocu otvorenim ustima. Pomoću dozatora ubrizgajte aktivni sastojak u usnu šupljinu. Pazite da emulzija ne dođe na usne ili u respiratorni trakt. Pokušajte ne gutati slinu tijekom prvih sekundi - to će poboljšati rezultat.

Preporučuje se strogo poštivanje uputa na pakiranju i dodatnih preporuka proizvođača. Izbjegavajte predoziranje lijekom u nadi da će ljekoviti učinak doći prije.

Očitavanja

NicoZero sprej je indiciran za uporabu u liječenju ovisnosti o nikotinu u različitim fazama. Lijek sprečava žudnju za pušenjem i smanjuje simptome odvikavanja. Sigurna je alternativa pušenju i može se koristiti za poticanje smanjenja dnevne doze nikotina.

Kontraindikacije

Sprej NicoZero sadrži prirodne sastojke koji ne uzrokuju nuspojave i tijelo ih dobro podnosi. Kontraindikacije su preosjetljivost na nikotin ili druge sastojke lijeka i djeca (do 18 godina). Primjenu lijeka tijekom trudnoće treba započeti tek nakon savjetovanja s liječnikom u slučajevima kada je ženi propisana nadomjesna terapija nikotinom. NicoZero je prošao sve faze kliničkih ispitivanja u laboratorijskim uvjetima u Hrvatskoj.